Puravu laša pīrāgs, vegānais šokolādes muss un ābolu drumstalu pīrāgs – šīs ir pēdējās no receptēm, ar kurām kārdina brīvprātīgo projekts „No bagetes līdz rupjmaizei”. Tās ir video receptes, kas soli pa solim ļauj to visu atkārtot arī katram pašam savā virtuvē.
Projekts „No bagetes līdz rupjmaizei” ir ideja, ko aizsāka divi franču brīvprātīgie Mathilda un Rae. Lai gan Mathilda jau devusies mājup un projektu pabeigusi, Rae joprojām turpina saimniekot virtuvē, un sola pārsteigt ar arvien jaunām receptēm. Rae ir vegāns, tāpēc ar viņa instrukcijām izmēģināt var arī vegānisko virtuvi.
Kulinārā ideja „No bagetes līdz rupjmaizei” ir daļa no projekta „Māksla uzzied Talsos”, ko finansiāli atbalsta programma Erasmus+. Visas receptes apskatāmas, izbaudāmas un atkārtojamas šeit -
"No bagetes līdz rupjmaizei".